Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 02:24 - Рецепта за успешно вземане на изпит
Автор: grafa79 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5813 Коментари: 0 Гласове:
1



Чувал съм много варианти, как успешно да си вземем изпита. Прилагал съм какви ли не различни методики, но досега, уви! Но ето, че с годините на дългото ми следване, успях да открия вярната формула. Преди да ви издам рецептата, ще ви кажа какво не трябва да прилагате, защото не действа.

Из дебрите на университета се носеха слухове и легенди за Ванко. Той прилагал преди изпит следния ритуал, който действал безотказно :

1.       Много е важно да имаш учебник по въпросния изпит. Може ксерокопиран, ако не е, задължително да си го купиш лично от преподавателя. Всички знаем, че не е задължително това купуване, но  всички си купуваме и много държим преподавателят да ни отбележи трите имена и факултетния номера в оня списък. Така, че ако не се налага да се купува, може ксерокопие или някакви записки.

2.       Втората необходима съставка според слуховете е: една краставица, два домата и шише домашна ракия с градус над 55.

3.       На трето място, но не по важност е да привлечеш колежка от курса за съучастник. На нея и казваш, че ще си помагате взаимно за изпита. Тук легендата твърди за Ванко, че винаги е привличал по две колежки.

4.       Хубаво е ритуалът да се извършва по пълнолуние. Ако изпитът не съвпада с пълнолунието, е важно да се вземат мерки от рано и да се приложи от пълнолуние до изпита.

5.       Останалите съставки са: сръбска музика, усамотено място за извършване на ритуала и много презервативи. По желание -  специална билка за пушене, която подпомага мисловната дейност и веселото настроение.

Легендата разказва: Ванко правил салата от доматите (краставицата я пазил за резерва, ако магията бъде възпрепятствана по физиологични причини). Пускал отбрана сръбска музика, разсипвал ракия, след което се разсъбличали с колежките. Учебника поставял под леглото, защото ако го поставел под възглавницата имало опасност да се скъса, а защо да става така, като могат да му се вземат някакви пари. След това, ритуалът е ясен. Само да поясня, че колкото повече се повтаря, толкова по-висока е оценката.

Реших да го приложа и аз този ритуал, обаче не ми се получи, поради ред причини.

1.       Не слушам сръбска музика, за това я замених със Scorpions, Metallica и Rainbow.

2.       Не пия ракия и затова я замених с шампанско, а за шампанското не върви салата, за това я замених с ягоди.

3.       Колежка не ми беше нужна, защото живея с приятелката си, а тя има отличен при преподаването.

Извършихме ритуала, даже го повторихме няколко пъти за по-сигурно, ама нямаше ефект. Разковничето се крие или в сръбската музика или Ванко е гений.   

Сега ще ви разкажа рецептата, която използвах и даде резултат:

1.       Обаждаш се на близък роднина от женски пол (по възможност баба ти) и молиш да запали кандилото и да се помоли за тебе. Няма значение, че си атеист.

2.       Вечерта преди изпита правиш бяла магия с бяло вино. Сиреч изпиваш го.

3.       Сутринта напомняш на гаджето да ти стиска палци и тя милата ти обещава че дори, и котката ще стиска.

4.       Преди самия изпит черпиш колега с кафе и колежка (по-възможност бременна и по възможност не от тебе) с вафла.

5.       Много е важно на изпита да се явиш обут в различни чорапи. Примерно един сив на каре и един къс син с жълто слонче.

6.       Опитваш се да не правиш лошо впечатление на доц. Бойчев, дори напротив.

7.       И последно, но не по важност, е добре да прочетеш нещичко преди изпита.

Ако се спази рецептата, гарантирано изпита си го взел. Дори да нямате котка или баба, ако не пропуснете последната точка, вероятността да го вземете е много голяма.   




Тагове:   изпит,   рецепта,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grafa79
Категория: Туризъм
Прочетен: 24426
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930